Bizoviška ulica 55, 1000 Ljubljana

O nas

Spoznajte nas
O podjetju

PRO ACTIV d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 1995, z namenom distribucije profesionalne kozmetike CARIN iz Belgije. Kmalu se je pokazalo, da želimo stroki tj. frizerjem ponuditi več kot konkurenca. Zato smo v naslednjih letih razširili ponudbo na frizersko galanterijo, frizersko delovno orodje (škarje, efilirke, itd), električne izdelke (strojčke za lase, feni, oblikovalci las, itd) in nazadnje tudi opremo frizerskih salonov.

Ni nam bil cilj samo izdelke prodati, ampak tudi poprodajne storitve, kot je servis le teh in prodaja rezervnih delov. Tako smo lahko zadovoljili tudi najbolj zahtevne stranke. S tem smo zaokrožili kompleten obseg dobave materialov, orodja in servisa za frizerje.

S proizvajalcem lasne kozmetike CARIN, sodelujemo izvrstno že od samega začetka. V svetovnem merilu srednje veliko belgijsko podjetje, nam pomaga pri izobraževanju slovenskih frizerjev že od samega začetka.

Prvo skupino frizerjev smo peljali na izobraževanje v Belgijo septembru leta 1995. Uspeh je bil zagotovljen, ker je njihov princip know-how, bil predvsem praktičen prikaz na živih modelih in zelo zanimiv pristop k problemom v frizerskih salonih. Slovenski frizerji so tako pridobili veliko znanja v teh delavnicah do sedaj. To jim pomaga pri njihovem vsakdanjem delu. Tako lahko slovenski frizerji sledijo modnim trendom z uporabo najboljših materialov in nudijo svojim strankam največ.

… Naš cilj so lepi in negovani lasje !

Tako sedaj organiziramo manjša izobraževanja-predstavitve v našem razstavnem salonu v Ljubljani.
Pomagajo nam strokovnjaki iz podjetja CARIN. Rezultat tega pa je, veliko zadovoljnih frizerjev in konstantna prodaja vrhunskih izdelkov CARIN, kar dokazuje, da smo na pravi poti.

Ostali dobavitelji so svetovno znani proizvajalci izdelkov za frizerke salone. Ponujamo profesionalne izdelke, ki so v uporabi v frizerskih salonih po vsem svetu. In predvsem izdelke od proizvajalcev in ne blagovne znamke, ki so največkrat nezanesljive in slabše kakovosti. Preden izdelke ponudimo našim kupcem, jih testiramo v našem podjetju. Tako smo prepričani, da lahko ponudimo samo najboljše.

Če vas zanima še več, stopite v kontakt z nami……veseli bomo vašega klica, e-pošte ali osebnega obiska!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.